Lid worden van S.V. de Treffers

Voor mensen die echt geïnteresseerd zijn en zich graag willen verdiepen in de schietsport bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze schietvereniging in Lelystad. De vereniging is niet toegankelijk voor eenmalig schieten. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende schietsportcentra.

U kunt zich online aanmelden voor een introductie en op dinsdagavond kunt u hiervoor tijdens onze openingstijden naar ons verenigingsgebouw komen. Tijdens het bezoek kan een introductie worden aangevraagd. Een aanvraagformulier dient te worden ingevuld aangevuld met het tonen van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort, ook dient het bedrag van € 15 per instructie vooraf betaald te worden. Een PIN betaling is niet mogelijk. Daarna wordt een afspraak met u gemaakt.

Nadat een afspraak gemaakt is mag u als introducé(e) op een afgesproken tijdstip langskomen. Op deze avond kan men onder begeleiding en toezicht van een instructeur de schietsport beoefenen en de sfeer proeven. U begint met een geweer, vervolgens een pistool en revolver. Er wordt alleen met kaliber.22 geschoten.

Hierna moet men de keus maken om zich wel of niet als aspirant lid aan te melden.
Om aspirant lid te kunnen worden van de SV de Treffers is het essentieel dat men:

  • Interesse heeft in de schietsport.
  • Een verklaring omtrent het gedrag of een geldig verlof dient te overleggen. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een verzoek in dient tot lidmaatschap van de vereniging. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een Eigen Verklaring overlegd.
  • Beschikt over een sportschutters licentie KNSA of die laat aanvragen door de vereniging bij de KNSA.

Bovenstaande kunt u afgeven bij de secretaris. Alle aspirant leden passeren een ballotage commissie waarbij het definitieve lidmaatschap eventueel kan worden ontzegd. Wij hanteren een ballotage periode van 6 maanden.

Bent u al in het bezit van een verlof of weet u zeker dat u direct lid wilt worden? Gebruik dan het onderstaande inschrijfformulier om u direct aan te melden als nieuw lid. Gebruik anders het introductieformulier op deze pagina.

Direct lid worden

Al eerder geschoten, reeds een introductie gehad of verlofhouder? Als je zeker weet dat je je direct wilt inschrijven dan kun je onderstaande aanmelding gebruiken. Wil je eerst een introductie? Klik dan hier voor meer informatie.

Vul een geldig nummer in van uw ID kaart, rijbewijs of paspoort. Let op! U dient zich met hetzelfde legitimatiebewijs te legitimeren.
Geef aan welk document u heeft gebruikt voor het invoeren van uw ID nummer.

Let op! Jouw aanmelding is pas definitief na een introductie en goedkeuring van het bestuur. Na inschrijven ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek. Verwittig jezelf van het juist versturen van het formulier, half ingevulde formulieren worden niet opgeslagen en verstuurd. Bij geen bevestiging online (en per mail – check dus je SPAM) hebben wij geen gegevens van je ontvangen. Niet correct ingevulde formulieren worden per veld gemarkeerd met de ondertekst “dit is een verplicht veld”.

Contact

Op dit moment kunnen we je niet te woord staan, stuur ons gerust een berichtje.