Introductie S.V. de Treffers

Voor mensen die echt geïnteresseerd zijn en een keer willen kennis maken met de vereniging en de schietsport bestaat de mogelijkheid voor een introductie. De vereniging is niet toegankelijk voor eenmalig schieten, hiervoor kunt u terecht bij verschillende schietsportcentra.

U kunt zich onderstaand aanmelden voor een introductie in de schietsport. Het formulier dient te worden ingevuld en aangevuld te worden met een kopie  van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort. De vereniging neemt dan contact met u om een afspraak te maken. Standaard ontvangen wij de introducés op de dinsdag avond.

Op deze avond kan men onder begeleiding en toezicht van een instructeur de schietsport beoefenen en de sfeer proeven. U maakt kennis met een geweer, pistool en revolver. Er wordt alleen met kleinkaliber .22 geschoten.

Hierna moet men de keus maken om zich wel of niet als aspirant lid aan te melden.
Om aspirant lid te kunnen worden van de SV de Treffers is het essentieel dat men:

  • Interesse heeft in de schietsport.
  • Een verklaring omtrent het gedrag of een geldig verlof dient te overleggen. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een verzoek in dient tot lidmaatschap van de vereniging. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een Eigen Verklaring overlegd.
  • Beschikt over een sportschutters licentie KNSA of die laat aanvragen door de vereniging bij de KNSA.

Bovenstaande kunt u afgeven bij de secretaris. Alle aspirant leden passeren een ballotage commissie waarbij het definitieve lidmaatschap eventueel kan worden ontzegd. Wij hanteren een ballotage periode van 6 maanden.

Bent u al in het bezit van een verlof of weet u zeker dat u direct lid wilt worden? Dan kunt u zich direct aanmelden op deze pagina.

Introductie aanvragen

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet 100% zeker of je lid wilt worden? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een introductie. Wij nodigen je dan zo snel mogelijk uit. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Vul een geldig nummer in van uw ID kaart, rijbewijs of paspoort. Let op, u dient zich te legitimeren met één van deze documenten en het nummer dient overeen te komen.
Geef aan welk document u heeft gebruikt voor het invoeren van uw ID nummer.

Let op! Je ontvangt een uitnodiging om langs te komen, vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen. Verwittig jezelf van het juist versturen van het formulier, half ingevulde formulieren worden niet opgeslagen en verstuurd. Bij geen bevestiging online (en per mail – check dus je SPAM) hebben wij geen gegevens van je ontvangen. Niet correct ingevulde formulieren worden per veld gemarkeerd met de ondertekst “dit is een verplicht veld”.

Liever telefonisch contact?

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen op dinsdag avond. Onze contactgegevens zijn hier terug te vinden.

Let op! U dient altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij introductie bij onze schietvereniging.

Contact

Op dit moment kunnen we je niet te woord staan, stuur ons gerust een berichtje.