Introductie S.V. de Treffers

Voor mensen die echt geïnteresseerd zijn en zich graag willen verdiepen in de schietsport bestaat de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze schietvereniging in Lelystad. De vereniging is niet toegankelijk voor eenmalig schieten. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende schietsportcentra.

U kunt zich onderstaand aanmelden voor een schietsport introductie en op dinsdagavond kunt u hiervoor tijdens onze openingstijden naar ons verenigingsgebouw komen. Tijdens het bezoek kan ook een introductie worden aangevraagd. Een aanvraagformulier dient te worden ingevuld aangevuld met het tonen van een ID-kaart, rijbewijs of paspoort, ook dient het bedrag van € 15 per instructie vooraf betaald te worden. Een PIN betaling is niet mogelijk. Daarna wordt een afspraak met u gemaakt.

Nadat een afspraak gemaakt is mag u als introducé(e) op een afgesproken tijdstip langskomen. Op deze avond kan men onder begeleiding en toezicht van een instructeur de schietsport beoefenen en de sfeer proeven. U begint met een geweer, vervolgens een pistool en revolver. Er wordt alleen met kaliber.22 geschoten.

Hierna moet men de keus maken om zich wel of niet als aspirant lid aan te melden.
Om aspirant lid te kunnen worden van de SV de Treffers is het essentieel dat men:

• Interesse heeft in de schietsport.
  • Een verklaring omtrent het gedrag of een geldig verlof dient te overleggen. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een verzoek in dient tot lidmaatschap van de vereniging. (formulier hiervoor te vinden bij downloads)
  • Een Eigen Verklaring overlegd.
  • Beschikt over een sportschutters licentie KNSA of die laat aanvragen door de vereniging bij de KNSA.

Bovenstaande kunt u afgeven bij de secretaris. Alle aspirant leden passeren een ballotage commissie waarbij het definitieve lidmaatschap eventueel kan worden ontzegd. Wij hanteren een ballotage periode van 6 maanden.

Bent u al in het bezit van een verlof of weet u zeker dat u direct lid wilt worden? Dan kunt u zich direct aanmelden op deze pagina.

Introductie aanvragen

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet 100% zeker of je lid wilt worden? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een introductie. Wij nodigen je dan zo snel mogelijk uit. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Upload een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Let op! U dient zich bij binnenkomst met hetzelfde legitimatiebewijs te kunnen legitimeren.

Let op! Je ontvangt een uitnodiging om langs te komen, vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen.

Liever telefonisch contact?

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen op dinsdag avond. Onze contactgegevens zijn hier terug te vinden.

Let op! U dient altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij introductie bij onze schietvereniging.

Lidmaatschap opzeggen?

De enig juiste procedure om het lidmaatschap van S.V. de Treffers te beëindigen is voor 15 december van het lopende jaar schriftelijk of via onderstaande button het lidmaatschap op te zeggen.

Op dit moment kunnen we je niet te woord staan, stuur ons gerust een berichtje.