Overzicht prijzen en informatie over het opzeggen.

Jaarcontributie & Entreekosten 2018
Soort Lid Omschrijving Prijs Opmerking
Lid Jaarcontributie reguliere leden. € 173.50 Ex. KNSA Afdracht
Extra Gezinslid Jaarcontributie extra gezinslid op zelfde woonadres. € 137.50 Ex. KNSA Afdracht
Junior lid Jaarcontributie 12 – 20 jaar. € 129 Ex. KNSA Afdracht
Alle leden Eenmalige entreekosten voor leden en extra gezinslid. € 35 Vanaf 21 jaar
Alle junior leden Eenmalige entreekosten junioren. Vrijgesteld Tot 20 jaar
Introducé Zelf aangemeld of via huidig lid, per keer. € 15 Max. 2x per jaar
Afdracht KNSA per jaar
Soort Lid Omschrijving Afdracht Opmerking
Leden vanaf 21 jaar € 42.50 Verplichte afdracht
Junior A 18 – 20 jaar € 22 Verplichte afdracht
Junior B 15 – 17 jaar € 17 Verplichte afdracht
Junior C t/m 14 jaar € 17 Verplichte afdracht

Contributie en verplichte KNSA afdracht is per jaar. Prijswijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Aanvragen Introductie

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Vraag dan een introductie aan via het onderstaande formulier. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Upload een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Let op! U dient zich bij binnenkomst met hetzelfde legitimatiebewijs te kunnen legitimeren.

Let op! Je ontvangt een uitnodiging om langs te komen, vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen.

Liever telefonisch contact?

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen op dinsdag avond. Onze contactgegevens zijn hier terug te vinden.

Let op! U dient altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij introductie bij onze schietvereniging.

Lidmaatschap opzeggen?

De enig juiste procedure om het lidmaatschap van S.V. de Treffers te beëindigen is voor 15 december van het lopende jaar schriftelijk of via onderstaande button het lidmaatschap op te zeggen.

Op dit moment kunnen we je niet te woord staan, stuur ons gerust een berichtje.