Overzicht prijzen en informatie over het opzeggen.

Jaarcontributie & Entreekosten 2018

Soort Lid Omschrijving Prijs Opmerking
Senior lid Jaarcontributie reguliere leden. € 173,50 Ex. KNSA Afdracht
Gezinsleden Jaarcontributie extra gezinslid op zelfde woonadres. € 137,50 Ex. KNSA Afdracht
Junior lid Jaarcontributie luchtschieten 12 – 16 jaar. € 101,00 Ex. KNSA Afdracht
Junior lid Jaarcontributie luchtschieten 17 – 18 jaar. € 108,50 Ex. KNSA Afdracht
 –
Nieuwe leden Eenmalige entreekosten SV Treffers en KNSA. € 50,00 Vanaf 18 jaar
Nieuwe junior leden Eenmalige entreekosten SV Treffers en KNSA. € 25,00 Tot 18 jaar
 –
Introducé Introductie schieten (pistool, revolver en geweer) onder leiding van een instructeur € 15,00 Max. 2x per jaar

Afdracht KNSA per jaar

Soort Lid Omschrijving Afdracht Opmerking
Leden vanaf 21 jaar € 42,50 Verplichte afdracht
Junior A 18 – 20 jaar € 22,00 Verplichte afdracht
Junior B 15 – 17 jaar € 17,00 Verplichte afdracht
Junior C t/m 14 jaar € 17,00 Verplichte afdracht

Contributie en verplichte KNSA afdracht is per jaar. Prijswijzigingen en/of fouten voorbehouden.

Aanvragen Introductie

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur? Vraag dan een introductie aan via het onderstaande formulier. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Upload een kopie van een geldig legitimatiebewijs. Let op! U dient zich bij binnenkomst met hetzelfde legitimatiebewijs te kunnen legitimeren.

Let op! Je ontvangt een uitnodiging om langs te komen, vergeet niet om een geldige legitimatie mee te nemen.

Liever telefonisch contact?

Voor informatie of een afspraak kunt u ons bellen op dinsdag avond. Onze contactgegevens zijn hier terug te vinden.

Let op! U dient altijd een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij introductie bij onze schietvereniging.

Lidmaatschap opzeggen?

De enig juiste procedure om het lidmaatschap van S.V. de Treffers te beëindigen is voor 15 december van het lopende jaar schriftelijk of via onderstaande button het lidmaatschap op te zeggen.

Op dit moment kunnen we je niet te woord staan, stuur ons gerust een berichtje.